Dålig uppdatering, sorry!

Jag får be om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen!

Inget märkvärdig har egentligen hänt den senaste tiden, jag har umgåtts med kompisar och liknande.
Jag har lite svårt att komma ihåg vad som har hänt så jag börjar med förra helgen.

Fredag: Hade ingen träning i och med att vi vann matchen dagen före (återkommer till det). Så efter skolan hängde jag med Daniel och Christian hem till Christian. Jag och daniel chillade där medans Christian var och jobbade, så vi va ute och kastade fotboll till varandra. Och så skulle jag hjula (av nån konstig anledning) så sprack självkart byxorna.. Det värsta är att exakt samma sak hände veckan innan med ett annat par byxor...
Efter ett tag kom Matt och hämtade mig och Daniel och vi stack hem till honom ett tag, sen körde vi runt och gjorde lite allt möjligt, käkade osv. Sen drog vi på bio och såg Chronicle. Det har varit sjukt mycket reklam för filmen och den verkade riktigt bra. Men filmen i sig var ungefär samma sak från vad man hade sett från alla trailers, men den var rätt bra ändå.

På lördagen skulle jag egentligen ha varit på någon aktivitet med min reseorganisation, dem är alltid sjukt tråkiga. Så jag mailade min coordinator och frågade om man verkligen behövde gå, för att jag hade planer med mina kompisar. Och hon svarade att jag inte behövde gå eftersom hon var glad att jag har anpassat mig så bra här. Guld! Så jag, Daniel och Matt drog till Redding klockan runt 11 på förmiddagen och lirade Aqua Golf. Vilket är typ en Driving Range där man slår bollarna ut i en sjö typ. Vädret var strålande och vi hade sjukt roligt! Vi käkade, sen drog vi till vårat kära köpcentrum och shoppade lite, vi drog till Dutch Bros typ tre gånger under dagen, vilket är typ en coffee shop, men man kan även köpa Red Bull-drinkar, dom typ blandar lite olika saker med redbull, i vilket fall som helst så är det sjukt gott!
Jag vet inte vad vi gjorde men vi måste ha slått ihjäl en massa tid för klockan 8 på kvällen så drog vi och åt på Red Robin för Taylor fyllde 18 så vi var typ 10-12 pers där och efter det gick vi och såg The woman in black på bio. Jag var inte beredd på att den skulle vara läskig så jag får erkänna att jag var livrädd!
Efter det drog vi hem till ett hus som Daniel och hans pappa skulle "vakta" medans han som bodde där var iväg. Så vi slaggade där och lirade lite biljard och sånt.

Söndag morgon vaknade vi upp och käkade lite frukost sen drog vi hem till Matt för SuperBowl-sunday, vi käkade, kollade lite superbowl, men vi var mestadels ute på hans gata och kastade fotboll och dunkade Maskinen-låtar i Matt's bil!

Grym helg!

Denna veckan är det bara soccer som gäller. Tre matcher på fyra dagar.
I måndags lirade vi mot Yreka, i Yreka, vilket är typ två och en halv timme härifrån uppe i bergen, snuskigt kallt och ingenstans att värma upp, vårat tjejlag hade första matchen så vi var tvugna att vänta innan vi kunde spela, allt var emot oss och vi förlorade mycket riktigt mathchen med typ 5-1, sunk!

Tisdag, vi spelade hemma mot Central Valley high school, jag var på extremt gott humör den här dagen och jag kände under uppvärmningen att jag var på G. Mycket riktigt fick jag göra ett mål efter en ganska lång måltorka. Jag startade som forward, spelade hela första halvleken. Startade andra halvleken, men gick ut i ungefär 5 minuter för att vila, och jag spelade resten av matchen som mittmitt. Slutresultatet blev 3-0 om jag inte tar fel.

Idag (onsdag) har vi ingen match, men inte heller någon träning eftersom att vi vann idag, så idag blir det bara att slappa och vila inför returmatchen mot Yreka high school på hemmaplan! Inget annat än vinst som gäller om vi vill gå till play-offs! Jag hoppas på att vara i lika god form som igår!

Helgen är inte helt planerad än, men jag har lite småsaker inplanerat.


Allmänt känns allting riktigt bra, inga problem, inga svårigheter, bara positivt! Har varit här i fem! månader nu, och endast fyra återstår. Det känns som att jag måste ta vara på den tiden som är kvar nu och göra det bästa av det.
Men man kan ju inget annat än att längta lite efter att få komma hem och träffa alla igen!

Ja just det, skidåkning blev det också i Mount Shasta som ligger typ 1 och en halv timme från Cottonwood, riktigt kul!








RSS 2.0