Try-outs and SF

Nu var det bra längesen jag uppdaterade, kommer knappt ihåg vad som har hänt sen sist.

Förra torsdagen var det fotboll (amerikansk) igen, det var den första slutspelsmatchen för vårat Eagles. Vinner man går man vidare, förlorar man är man ute. Sjukt spännande match och det var jämt hela matchen, men matchen gick till slut till rivalerna Enterprise Hornets... Så ingen mer Fotboll nu, men Basketsäsongen drar igång snart, så det blir förmodligen den nya fredagsaktiviteten.

När vi ändå snackar sport, så har jag nu varit på Soccer uttagningarna, idag och igår, och det gick rätt bra tror jag. Det var några riktigt bra spelare där så vi får se hur det går. Laget kommer meddelas imorgon under lunch!
Det är hårdare träning här än var det är med Samba Träslöv, vilket jag inte är riktigt van vid, två timmar måndag-fredag, om jag blir uttagen vill säga.

Förra fredagen klockan 9.45 flög jag till San Francisco och stannade där tills i måndags, 4 dagars helg gött! Såg Alcatraz, Golden Gate bron, Pier 39, Lombard Street, Union Square och massa annat. Bra helg!

Här kommer lite bilder från SF




Halloween och kyla

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag. Förra helgen var det Halloween, vilket är en stor grej här. På fredagen var vi och såg West Valley Eagles (vårat skollag i Amerikansk fotboll). Dom mötte Anderson, vilka är en av våra största rivaler. Och vi slog dom stenhårt! Efter det hängde vi med några av Daniels och Blake kompisar som inte går på våran skola, och avslutade kvällen på In n Out, rätt bra kväll!

På lördagen var jag med Blake och massa annat folk och vi var på massa olika ställen.

I måndags var det ju Halloween, jag och Daniel hängde med Blake efter skolan, hängde lite hemma hos honom, sen drog vi till Austin, med en annan Austin, Willie, Katelyn och Hannah.
Sen drog jag hem en stund för att få vara med om bus eller godis delen av Halloween. Och det var helt sjukt hur mycket folk det var. Hela gatan var fylld med folk. Och då var detta bara en måndag, ja vill inte veta hur det hade sett ut om halloween hade varit på en lördag eller fredag.
När vårat godis hade tagit slut, gick jag ut och träffade maiken, jackie, dani, bubba och massa annat folk, bra kväll!

Sen dess har det gått en skolvecka och det har inte hänt jättemycket, men i torsdags när jag satt på imaging lektionen, så fick jag en "note". Där det stod att attendence office ville se mig. Vilket oftast betyder trubbel från vad jag har förstått. Men när jag kom dit så var det en journalist från Valley Post, vilket kan jämföras med Hallands nyheter typ. Hon intervjuade mig och tog kort å grejer, och sa att jag skulle vara med i tidningen nästa eller nästnästa vecka, spännande!

Och igår (fredag) var det hemma match för West Valley Eagles. Det var Valley Bowl, vilket är ett årligt möte mellan oss (West Valley) mot Central Valley. Och vi vann. Men satan vad kallt det börjar bli här. Kan nästan lova att på kvällarna och morgonarna är det kallare här än vad det är hos er. Jag vet inte exakt, men nära 0 grader alltså. Men med jacka, filtar och massa folk som tränger ihop sig så funkar det! Hade riktigt roligt igår!

Det här med vädret är så sjukt konstigt. I Sverige är vi ju vana vid att det är varmt mitt i sommaren, och sen sjunker temperaturen saaaktaaa, en grad åt gången. Typ. Men här är det inte så. Förra veckan var det liksom typ 28 grader på eftermiddagen, och denna veckan typ 13 grader. För att inte tala om morgonen och kvällen.. BRR! Jag ångrar inte en sekund att jag tog med mig min vinterjacka!

Har varit lite avundsjuk på att ni där hemma har haft höstlov, och inte vi... Men tar igen det under thanksgiving, för då har nämligen vi lov! Och det är i slutet på November om jag minns rätt.

Det var väl det, och jag hoppas att kvällen blir bra också, ses!

Lite bilder från gårdagen




RSS 2.0