Collaboration day

Idag är det Collaboration day vilket betyder att vi slutar skolan typ två timmar tidigare än vanligt. Vi har detta en gång i månaden. Jag antar att det är typ samma sak som studiedag(?)

Har extra mycket energi idag, fråga mig inte varför, brukar vara helt död denna tiden annars!

Vi hade fri dag på idrotten idag, så jag och några andra lirade fotboll (soccer) i B hallen igen, sjukt skoj att snurra upp amerikanerna! Det är fortfarande ungefär en månad kvar till uttagningarna till skollaget i fotboll, men mycket pekar på att jag kommer komma med!!

I helgen är det halloween (eller tekniskt sett på måndag men..), har lite småplanerat men återkommer med det!

De va det, pusshej!

Vardag

Livet i Cottonwood börjar mer och mer bli till vardag, men jag ser fortfarande varje dag som något nytt, för det händer alltid nya saker och jag träffar nya människor. Men jag saknar såklart er alla där hemma.
Hade Skype-konferens med Birk, Abbe å Davve i söndags. Sorry att jag höll er vakna, men det var värt det!

Förra veckan var rätt lugn, skolan flöt på bra och vi fick våran kvartalsrapport (betyg). Det visade sig att jag hade A i alla ämen utom ett där jag hade B. Rätt så förvånad över det, men det är väl för att lärarna inte vågar ge den nya eleven dåliga betyg eller nått. För er som inte vet så kommer detta året inte räknas för mig, vilket betyder att betygen jag får här inte kommer ha någon betydelse över huvud taget. Men enligt etc, mitt resebolag så måste jag ha minst C (Godkänt) i alla ämnen.
Hursomhelst
I fredags var vi på bio, Jag, Daniel, Maiken, Bubba och Dani, men Dani och Bubba var för unga för att komma in (man var tvungen att vara 17 och dom är 16). Så dom försökte köpa biljett till en annan film och sen smyga in till våran, men när dom provade så blev dom utkastade och fick sitta och kolla på en annan film medans Jag Daniel och Maiken fick se våran film. Filmen vi såg var Panoramal Activity 3, läskig!

I lördags var jag hos min värdmammas dotter som hade ett halloweenkalas för hennes barn och massa andra, hjälpte dom med att måla och grejer.

I söndags var blake här och vi jobbade på vårat engelska projekt. Vi ska göra en presentation om två karaktärer från Canterbury Tales. Så vi skrev några meningar på det, sen stack vi till walmart och köpte ett plastsvärd för den visuella delen!

Det var den veckan, Och om jag har räknat rätt så har jag nu varit här i över 7 veckor!!

Blake provar min skjorta, lite för liten skulle jag säga


Saturday

Jag vet att det är glest mellan uppdateringarna, men det händer inte överdrivet mycket på vardagarna, så vill inte tråka ut er! Så jag kommer köra veckorapporter, om jag inte skulle känna för att slänga upp ett inlägg mitt i veckan.

Denna veckan har varit bra, hade prov igår, och prov i tisdags tror jag, men det gick nog heelt okej! Så länge jag inte får lägre än C så är det lugnt. Igår på idrotten så fixade jag och några andra killar en fotboll (en riktig fotboll, inte nån låtsas amerikansk fotboll) och så gick vi in i salen jämte och lirade fotboll, sjukt skoj, har ju inte lirat fotboll på hur länge som helst!
Vet inte om jag har nämnt det men jag ska försöka komma med i skollaget i fotboll, dom har uttagningar i mitten på november så jag hoppas verkligen att jag kommer med. Jag har inte träffat jättemånga som spelar fotboll, så det verkar inte vara jättehård konkurrens, och dom har inte vunnit ligan sedan 1998 tror jag.

Efter skolan igår så drog jag och käkade med Daniel, Mike, Oliver och Taryn sen drog vi till ett så kallat "Haunted House", vilket är typ som hotell gasten på liseberg (tror jag, har aldrig vågat gå den...). Men detta låg typ ute i skogen och det var kolsvart ute. Man gick liksom på led, och det var skittrångt och så typ hoppade det fram gubbar som skrämde en, kan ju säga att jag var livrädd gånger 10. Efter det träffade vi maiken och några tjejer, sen drog vi hem till Olivers syster och chillade där.

Idag är jag inte säker än på vad som händer på dagen, antingen lira fotboll med några, eller typ chilla med några. Men ikväll ska vi till ett annat Haunted house av nån dum anledning... Men har hört att detta ska vara mindre läskigt än den vi var på igår. Sen får vi se vad som händer efteråt!

Hoppas ni har det bra där hemma så hör vi snaart!!


Tror denna bilden sammanfattar gårdagen rätt bra
Nash hunted house

Almost five weeks

Den här veckan har varit bra! Inget speciellt har hänt dock. Igår (torsdag) var jag med Blake, Brad och Maiken, vi käkade på in n out, sen drog vi å träffade kaitlyn och hanna på shoppingcentret i Redding, å köpte lite kläder.

Idag var jag med blake, daniel och maiken. Vi drog å käkade på Taco bell, sen drog vi på Fotbollsmatchen eftersom att det var hemmamatch denna veckan, sen chillade vi med massa folk, great day.

Inga planer för imorgon, får se vad som händer!

peace

En sak till, dom sa innan att detta bara var min välkomstfamilj, men det är bestämt att jag ska stanna här hela året. Skönt som fan, hade varit jobbigt att behöva flytta.

Vet inte om jag har nämnt det, men resa till San Francisco är bokad, det är med organisationen, så jag åker med andra Utbytesstudenter. 11-14 november tror jag det var, riktigt skoj!

I måndags var det en dubbel regnbåge, aldrig sett förut!


Blake å brad tvättar blakes bil.


The time of my life

Igår var det homecoming vilket betydde att alla lektionerna var kortare så att sista lektionen skulle alla samlas i idrottshallen och så var det typ pepp inför kvällens stora fotbollsmatch. Rätt skoj faktiskt.

Det var sjuukt mycket folk på matchen, skitskoj att gå runt å typ snacka med folk i pauserna och sånt.

Efter matchen var det homcoming dans, vi drog inte dit först, vi typ typ chillade med lite folk först, sen hängde jag med maiken, jackie, dani och bubba till dansen en liten stund, vi var där typ 10 minuter, värt att betala inträde för det.. sen drog alla vi och blake å daniel å dom och chilladee,
Grymt bra kväll!

I morgon har jag varit här i fyra veckor - EN MÅNAD. Fattar inte att tiden har gått så fort, helt sjukt. Kan meddela att jag inte har fått någon hemlängtan än, inget illa menat.

Kommer ihåg hur mycket dom snackade om att alla får hemlängtan och sånt, men jag börjar faktiskt tvivla på om det kommer komma, living the dream.


För er som inte har facebook, Jag och Maiken på matchen.

RSS 2.0